Publicat la: 29.12.2016. 18:51 / 662 views

COMPANIA DE APĂ: MĂSURI SPECIALE ÎN NOAPTEA DINTRE ANI. FĂRĂ APĂ MURDARĂ DE SĂRBĂTORI

De fiecare dată, în zilele de sărbătoare, când foarte mulţi buzoieni petrec în familie, consumul de apă creşte vizibil. De Crăciun nu au fost înregistrate probleme, datorită unui set de măsuri speciale adoptat pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Acestea vor rămâne valabile şi în noaptea de Revelion, când este aşteptat un nou vârf de consum în oraşul nostru.

opriri apaÎn perioada Crăciunului, Compania de Apă a livrat  mai mult de 1300 de metri cubi pe oră, consum instantaneu de apă, pentru toţi abonaţii săi, faţa de aproximativ 800, cât este media zilnică.

Totusi, nu s-a înregistrat nicio problemă majoră în legătură cu calitatea apei în municipiul Buzău.

Pentru ca buzoienii să nu sufere din cauza lipsei de apă potabilă sau din cauza calităţii acesteia, conducerea Companiei a adoptat un set de măsuri speciale pentru noaptea dintre ani.

Ar mai putea exista, totuşi, mici probleme în legătură cu turbiditatea apei livrate abonaţilor din anumite zone ale oraşului. Apa ar putea fi colorată, ca urmare a supraconsumului sau a unor întreruperi accidentale ale energiei electrice.

În noaptea de Revelion, Dispeceratul Companiei de Apă va funcţiona non-stop şi va lua toate măsurile necesare pentru a rezolva în timp util eventualele sesizări ale abonaţilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!