Publicat la: 05.08.2020. 18:41 / 322 views

MĂSURI SPECIALE, DUPĂ INFECTAREA DR. ZOICAN. ANCHETĂ EPIDEMIOLOGICĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Săptămâna trecută, șeful UPU-SMURD Buzău, dr. Adrian Zoican, în calitate de consilier județean, a participat la o serie de cursuri organizate la mare, alături de alți aleși și de angajați ai Consiliului Județean.

consilieri 1Între timp, medicul Zoican a fost depistat cu Covid-19, motiv pentru care responsabilii Consiliului Județean au demarat o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili în ce condiții se va desfășura ședința extraordinară de astăzi.  

Internat la secția exterioară de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență, medicul Adrian Zoican a votat prin telefon, fiind sunat în cadrul ședinței de șefa Biroului Juridic, Mirela Oprea.

La cursurile organizate pe litoral, au participat majoritatea consilierilor județeni PNL, câțiva aleși de la celelalte partide, dar și angajați ai Consiliului Județean.

Reamintim că, luni seară, în timp ce se afla de gardă al UPU, medicul Adrian Zoican a primit vestea că e pozitiv, după ce a efectuat un test de Covid, în urma unor simptome specifice. Doctorul a decis să-și întrerupă tura și să se interneze. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!