Publicat la: 11.05.2018. 18:25 / 1.120 views

MĂSURI DE SIGURANŢĂ. RESTRICŢII IN TRAFIC ŞI PENTRU PIETONI

Pentru ca activităţile din 16 – 17 mai să se defăşoare în cele mai bune condiţii, autorităţile locale vor impune măsuri speciale de siguranţă în spaţiul public. Încă din 15 mai, pe anumite străzi şi în anumite intervale orare vor fi restricţii de circulaţie pentru toate tipurile de vehicule şi autovehicule. Participanţii la manifestările dedicate eroilor şi Centenarului Marii Uniri, vor trebui, la rândul lor, să respecte indicaţiile celor care se ocupă de siguranţa evenimentului.      

calea eroilor 1Amploarea deosebită a manifestărilor din 16-17 mai şi numărul mare al invitaţilor cu statut special impun instituirea unor măsuri speciale de siguranţă în spaţiul public.

Jandarmii, poliţiştii, poliţiştii locali şi pompierii vor fi prezenţi pe tot parcursul desfăşurării acţiunilor dedicate comemorării eroilor români şi străini care odihnesc veşnic în Cimitirul Eroilor.

Siguranţa tuturor participanţilor va fi asigurată de peste 300 de jandarmi din Ploieşti şi din Buzău, 160 de poliţişti de la IJP Buzău, 50 de poliţişti locali şi 60 de pompieri de la ISU Buzău.

Începând din 15 mai, vor fi impuse şi unele restricţii de circulaţie auto.

Pe 17 mai, între orele 8 şi 19, va fi închisă circulaţia pe Calea Eroilor, de la intersecţia cu bulevardul Unirii, până la Hanul lui Ţintă.

Cei care tranzitează oraşul către şi dinspre Moldova, vor trebui să folosească şoseaua de centură.

Buzoienii sunt rugaţi să-şi programeze deplasările în afara perioadelor de restricţie sau să aleagă trasee alternative. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!