Măsură nouă la Serviciul Permise și Înmatriculări. Acces la ghișeu în ordine alfabetică pentru cei fără programare online

Măsură nouă la Serviciul Permise și Înmatriculări. Acces la ghișeu în ordine alfabetică pentru cei fără programare online

Începând de astăzi, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Buzău, accesul persoanelor care nu au programare online se va face în ordinea alfabetică, și nu în ordinea sosirii, ca până acum, pe baza unei liste întocmită de prima persoană care ajungea la Înmatriculări.

Prezent la sediul instituției se pe strada Simila încă de la primele ore ale dimineții, pentru a se asigura că noua măsură va funcționa fără probleme, prefectul Daniel Țiclea a întrerupt exact momentul în care un bărbat striga numele celor care așteptau la coadă în baza unei liste întocmite de către prima persoană ajunsă la rând.

Astăzi, prefectul Daniel Țiclea și-a asumat și rolul angajatului care face trierea în ordine alfabetică a persoanelor care aveau de efectuat o operațiune la ghișeul instituției. Evident, au apărut și contestatarii acestei măsuri, între aceștia fiind cei ale căror nume de familie încep cu litere aflate la coada alfabetului.

Potrivit prefectului Țiclea, măsura care prevede ca accesul persoanelor care nu au programare online să se facă  în ordinea alfabetică a fost luată tocmai pentru că, în spatele listelor, locurile se tranzacționau ca la piață. Potrivit unor surse, o programare „pe lista” unui intermediar se făcea chiar în schimbul unei sume de bani!

Prefectul Daniel Țiclea a anunțat că, timp de o săptămână, alături de subprefectul Constantin Cristea, vor fi prezenti zilnic la sediul Serviciului Permise pentru a se asigura că noua măsură va fi pusă în aplicare și că va fi respectată de către buzoieni.

Din cauza deficitului de personal dar și a unor situații conflictuale apărute între conducere și o parte dintre angajați, activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Buzău nu funcționează la parametri normali, lucru resimțit din plin de către buzoienii care au fost nevoiți să apeleze, în ultimii ani, la serviciile acestei instituții.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și