Publicat la: 15.03.2019. 19:18 / 670 views

MAŞINĂ RĂSTURNATĂ, TREI TINERI AU FOST RĂNIŢI. A INTRAT CU AUTOTURISMUL ÎN SEPARATORUL DIN BETON

Trei tineri au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, în apropiere de rondul din zona Hanului lui Ţintă. Accidentul a fost produs de o femeie din Bucureşti. Şoferiţa a nu a adaptat viteza la coborârea de pe pod şi a intrat în separatoarele de sens.

acc pod 2Nu mai puţin de patru ambulanţe de la SAJ şi o autospecială SMURD au fost direcţionate la locul accidentului produs în apropiere de rondul din zona Hanului Ţintă.

Un autoturism s-a răsturnat, după ce, la coborârea de pe podul din zonă, din cauza neadaptării vitezei, o bucureşteancă, în vârstă de 51 de ani, s-a încadrat necorespunzător pentru schimbarea sensului de mers şi s-a izbit de separatorul de sens din beton.

Cei trei răniţi, două fete şi un băiat, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Ocupanţii din faţă au scăpat teferi.

Timp de o aproape o oră de la producerea accidentului accident, traficul rutier din zonă s-a desfăşurat cu dificultate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!