MASCAŢII PĂZESC ORAŞUL. LUPTĂTORII DE LA ACŢIUNI SPECIALE PATRULEAZĂ ÎN ZONELE AGLOMERATE

MASCAŢII PĂZESC ORAŞUL. LUPTĂTORII DE LA ACŢIUNI SPECIALE PATRULEAZĂ ÎN ZONELE AGLOMERATE

Măsuri speciale sunt puse în practică în marile oraşe din România, în perioada sărbătorilor de iarnă.

mascatiPoliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică, dar şi luptători din Serviciul Acţiuni Speciale, patrulează şi în zonele mai aglomerate din oraşul nostru.

Chiar dacă erau înarmaţi până-n dinţi, prezenţa mascaţilor în zona gării nu i-a deranjat pe trecători şi nici pe călătorii aflaţi în tranzit.

Dar, ca în orice astfel de situaţii neobişnuite, părerile lor au fost şi pro, şi contra.

Măsurile de siguranţă luate de autorităţi sunt urmare a atentatelor de la Paris, din luna noiembrie, şi au fost aplicate la nivel naţional.

Nivelul albastru de alertă teroristă care a fost instaurat în ţară, este unul precaut, care indică un risc scăzut de producere unui atac terorist.

Cu toate acestea, alături de celelalte forţe de ordine, luptătorii din forţele speciale asigură o siguranţă sporită tuturor cetăţenilor în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

(Corneliu Floriceanu)

4 Comentarii la: “MASCAŢII PĂZESC ORAŞUL. LUPTĂTORII DE LA ACŢIUNI SPECIALE PATRULEAZĂ ÎN ZONELE AGLOMERATE

 1. Mascatii ar trebui sa ne protejeze de „alesi”, acesti ciorditori „cinstiti” de la care ni se trage tot dezastrul administrativ din Buzau…

 2. Am doi vecini care fac galagie in apartament si am sunat la 112. Dupa cateva minute bune au venit trei insi de la locala, cu o duba VW Transporter. Doi dintre ei au mers la vecinii mei si au discutat cu acesta fara sa aplice vreo sanctiune. Dupa plecarea gardienilor locali, cei doi vecini au continuat cheful si au dat muzica si mai tare. Am sunt din nou la 112 si am fost directionat la Politia municipiului Buzau. In cateva minute a venit un Logan de politie, iar cei doi politisti i-au linistit pe cei doi vecini dandu-le amenzi. Dupa plecarea politistilor toti locatarii am putut sa ne odihnim, pentru ca era ora 23.00.
  La cateva zile m-am intalnit cu vecinii mei petrecareti care m-au amenintat pentru ca am sunat la 112 si mi-au spus ca au aflat ca eu am sunat de la cei doi gardieni.
  De ce trebuie sa existe idiotii astia de la locala care nu stiu sa isi faca treaba? Stiu ca au salarii destul de mari si sunt platiti din taxele si impozitele noastre. De ce?

 3. Iar un paznic de la locala, angajat al primariei, care „pazeste” o scoala sau o gradinita stiti cat castiga pe luna? Unul fara vechime, fara scoala in domeniu, primeste lunar peste 1.700 lei. Daca are studii superioare (paznic cu studii superioare?!) mai primeste in plus 200lei/luna. Un fost gardian public cu vechime si studii superioare (?!), dar fara functie de conducere, primeste vreo 3.600 lei/luna.
  Pentru ce? De ce? Intrebati-l pe penalul Boscodeala!
  Buzaul este un oras foarte sigur si nu are nevoie de locali atat timp cat exista jandarmi si politisti! Localii trebuiesc desfiintati.
  Referitor la „mascatii” care patruleaza pe strazi nu este normal. In UK acestia nu sunt la vedere, ci intervin doar in situatii extreme, iar populatia este constienta ca ei sunt la serviciu si se simt protejati.

 4. noi toti ,mai putin POLITISTII, ne petrecem noaptea dintre ani cum dorim , muzica, dans, sprit,lautari,insa EI sunt la datorie si au grija ca noi sa fim in liniste. Guvernanti care v-ati marit de trei ori indemnizatia si v-ati facut pensii SPECIEALE stiti care este salariul de angajare al unui tinar politist. salariul MINIM PE ECONOMIE. sa va fie RUSINE

  . salariul MINM

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și