MASĂ BOGATĂ. BUCATE DE PAŞTI PENTRU ABONAŢII CANTINEI SOCIALE

MASĂ BOGATĂ. BUCATE DE PAŞTI PENTRU ABONAŢII CANTINEI SOCIALE

Sărmanii Buzăului, cei care sunt abonaţi la Cantina Socială a Primăriei buzoiene au primit în ajun de sărbători pachete cu produse tradiţionale. Şi pe masa lor vor sta la loc de cinste, cozonacul, oulăe roşii şi drobul de miel. Prin grija administratorului, suma pentru pachetul de Paşti a fost dublată, datorită micilor economii de peste an.

cantina 2În ajunul Paştelui, abonaţii sociali de la Cantina primăriei au venit să-şi primească pachetele alimentare pregătite special pentru acest prilej.

Pentru că, la familiile mai numeroase, pachetele au fost multe, unii au venit cu ajutoare pentru a le transporta, iar altii au venit chiar cu sacul.

Astăzi este încă zi de post şi au primit tocană de legume, dar, de mâine noapte vor pune pe masă drobul, produsele din carne şi preparatele tradiţionale pentru Sărbătorile Pascale.

Pentru că Paştele se suprapune cu ziua muncii, de 1 mai, la pachetul alimente au fost adăugaţi şi cârnaţii de porc, numai buni de pus pe grătar, în curtea casei sau la iarbă verde.cantina 3

220 de pachete alimentare de Paşti, calculate pentru 4 de zile, fiecare în valoare de 90 de lei, au fost distribuite astăzi abonaţilor cantinei.

Şi în fiecare dintre ele a fost pus şi câte un iepuraş de ciocolată pentru ca şi copiii să simtă bucuria marii sărbători creştine a românilor.

(Corneliu Floriceanu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și