Publicat la: 14.02.2019. 19:16 / 751 views

MĂRŢIŞOARE LA CORT. ARTIŞTII BENEFICIAZĂ DE STANDURI GRATUITE

Ca în fiecare an, odată cu apropierea lui 1 martie, buzoienii încep să caute cele mai frumoase mărţişoare pentru femeile dragi din viaţa lor. Pe platoul din faţa Palatului Comunal se va instala şi în acest an un cort în care comercianţii îşi vor putea expune marfa. Artiştilor plastici şi meşterilor populari li s-au rezervat 6 locuri gratuite pentru a-şi vinde creaţiile.      

martisoare 3Ca în fiecare an, în perioada Mărţişorului şi a Zilei Femeii, pe platoul din faţa Palatului Comunal va fi instalat un cort pentru comercianţii de mărţişoare.

În afara cortului vor mai fi amenajate şi locuri unde florarii care au solicitat un spaţiu de vânzare în Piaţa Dacia îşi vor putea expune florile.

Pentru a veni în ajutorul buzoienilor în căutarea celui mai potrivit cadou pentru Mărţişor şi Ziua Femeii, Primăria a acordat şi unele facilităţi pentru artiştii plastici şi meşterii populari.

Tot în intervalul 21 februarie – 8 martie, vor fi eliberate autorizaţii pentru vânzarea mărţişoarelor şi în alte puncte de interes din oraş. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Alina Nicolae spune:

    Buna ziua!Cat costa spațiul de închiriere la cortul de mărțișoare?SI când trebuie sa ne prezentam la primărie pentru aviz?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!