Maria are 4 ani. ,,Ne dorim să ne auzim copilul vorbind!”. Fetița are nevoie urgentă de transplant cu celule stem

Maria are 4 ani. ,,Ne dorim să ne auzim copilul vorbind!”. Fetița are nevoie urgentă de transplant cu celule stem

Maria are 4 ani și suferă de o întârziere neuro-motorie și hipotonie. Familia ei, din Râmnicu Sărat, are acum nevoie de sprijinul oamenilor de bine, pentru ca fetița să beneficieze de un transplant de celule stem, operație ce poate fi efectuată la un spital din Austria. Costurile intervenției sunt peste puterile financiare ale familiei.

,,Mulți dintre dvs. ne cunosc personal, cu alții poate doar ne-am intersectat. Datorită neglijenței doctorului la naștere, fetița noastră Maria a rămas fără oxigen ceea ce a dus la leziuni cerebrale. Noi nu am fost nici măcar anunțați de ce s-a întâmplat la naștere ci am aflat ulterior când fetita noastră nu putea sa stea nici măcar în fund.

Au urmat o serie de analize și internări și luni petrecute în spitale deoarece nimeni nu știa ce are. În urma Rmn-ului cerebral au ajuns la concluzia ca Maria are o întârziere neuro-motorie și hipotonie. De aici a început chinul nostru pentru ca ea nu avea vreo șansă să meargă sau sa vorbească. După ani în spitale de recuperare ne-am văzut cu ochii un vis la care nu îndrăzneam nici să speram , fetita noastră a început să meargă dar are nevoie în permanență de ajutor. Nu poate urca scări, sări sau a se cățăra ca un copil normal, are nevoie de ajutor să mănânce, și pentru orice lucru ce necesită autonomie personală. În prezent, Maria a recuperat spune câteva cuvinte, facem foarte multe terapii Aba, logopedie, kinetoterapie care sunt extrem de costisitoare.

Pentru noi a apărut o speranță, un transplant de celule stem care se realizează în Austria, dar este mult peste puterea noastră financiară, 12.000 de euro.

Cei din Austria ne-au acceptat Dosarul.

Vă rugăm din suflet să ne ajutați, pentru noi fiecare donație contează. Ne dorim să ne auzim copilul vorbind, să ne spună când are nevoie de ceva, când o doare ceva, ne dorim să îi oferim o copilărie normală.

Vă mulțumesc dacă ați avut răbdare să citiți povestea noastră!, a transmis mama micuței, pe contul său de facebook.

Pentru a sprijini familia, tinerii de la Centrul Europe Direct din cadrul Primăriei Râmnicu Sărat au lansat o campanie de strângere de fonduri, împărțind cutii speciale de donație în mai multe locuri publice din oraș:

Noi, toți, Salvatori – SUNTEM PENTRU MARIA!
Maria, la doar 4 ani, este diagnosticată cu LEZIUNI CEREBRALE și are nevoie URGENTĂ de TRANSPLANT DE CELULE STEM, realizabil în AUSTRIA!
Cauza Mariei este și motivul nostru de SOLIDARITATE și UMANITATE!
Începând de astăzi, noi, echipa Europe Direct Râmnicu Sărat, ne vom implica pentru colectarea celor 12.000 Euro necesari pentru realizarea intervenției chirurgicale!
Timpul nu ne este aliat, așa că e nevoie de o mobilizare exemplară, de donațiile cât mai multor râmniceni!
Veți găsi, începând de zilele următoare, cutiile de donații, numerotate în Școli, Licee, Grădinițe, diferite magazine și instituții. Le mulțumim în avans tuturor oamenilor cu suflet mare care se vor alătura!
Pentru aceia dintre dvs. care doriți să faceți un transfer bancar, este deschis la Banca Transilvania, contul:
IBAN: RO92BTRLRONCRT0436536801 – Titular: LAURA MARINA TOPEA (mama)
Telefon: 0762.296.039
Totodată, în situația în care doriți să amplasați o cutie de donații în spațiul dvs., ori aveți nevoie de una pentru a realiza o donație, vă stăm la dispoziție: 0762.659.525 – Florin Ceparu.

PENTRU DONAȚII:

Nume Titular: LAURA MARINA ȚOPEA

IBAN: RO92BTRLRONCRT0436536801

Moneda: RON

Cont Euro: Țopea Laura Marina

RO42BTRLEURCRT0436536801

Un comentariu la: “Maria are 4 ani. ,,Ne dorim să ne auzim copilul vorbind!”. Fetița are nevoie urgentă de transplant cu celule stem

  1. articol informativ. Îți mulțumesc că ai susținut.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și