Publicat la: 18.07.2018. 18:10 / 1.145 views

MARE SĂRBĂTOARE LA MONTEORU. ZILELE MONTEORULUI, LA A IX-A EDIŢIE

Pregătirile sunt în toi în aceste zile la Monteoru. Autorităţile locale, dar şi localnicii aşteaptă cu nerăbdare weekendul, când se va da startul celei de-a noua ediţii a Festivalului Zilele Monteorului. Nume mari ale muzicii uşoare şi populare vor urca pe scenă, iar turiştii au ocupat deja toate pensiunile din zonă.

monteoru parada 1Ajuns la a noua ediţie, Festivalul Zilele Monteorului va avea loc în weekendul ce urmează în staţiunea Sărata Monteoru. Sunt aşteptate să urce pe scenă nume mari ale muzicii uşoare şi populare, dar vor fi organizate şi alte acţiuni apreciate de turişti, de la paradă a portului popular, până la exerciţii de forţă ale jandarmilor.

Buzoienii care doresc să participe la eveniment vor putea călători la Monteoru gratuit, cu un autobuz pus la dispoziţie de autorităţile din Merei. Mijlocul de transport va putea fi luat de la poarta Crângului, atât sâmbătă cât şi duminică.

Festivalul Zilele Monteorului este la a noua ediţie şi se organizează cu sprijinul Consiliului Judeţean Buzău. Turişti din mai multe zone ale ţării vin an de an atraşi de atmosfera de petrecere, dar şi de priveliştea oferită de staţiunea Sărata Monteoru. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!