Publicat la: 28.06.2017. 18:08 / 3.340 views

MARCEL CIOLACU, VICEPREMIER ÎN GUVERNUL TUDOSE. LUCIAN ROMAŞCANU, MINISTRUL CULTURII

Premierul desemnat de preşedinte, Mihai Tudose, şi-a anunţat astăzi Cabinetul cu care se va prezenta în faţa Parlamentului pentru votul de învestitură. Surpriza este reprezentată de Marcel Ciolacu care va ocupa funcţia de vicepremier fără portofoliu în cabinetul condus de Mihai Tudose. Din noua listă a miniştrilor a ieşit o buzoiancă, este vorba despre Adriana Petcu, fostul ministru al Apelor şi Pădurilor, însă a intrat un buzoian, în persoana lui Lucian Romaşcanu la Ministerul Culturii.

ciolacu sitePSD a convocat pentru astăzi Comitetul Executiv Naţional, pentru aprobarea listei de miniştri din Guvernul lui Mihai Tudose.

Lista de miniştri a fost analizată şi definitivată de liderii PSD la Vila Lac 1, unde Liviu Dragnea i-a convocat pe preşedinţii de organizaţii judeţene. Surprizele listei sunt: Marcel Ciolacu, vicepremier, Mihai Fifor la Economie, Adrian Ţuţuianu la Apărare şi Ionuţ Mişa la Finanţe.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD Buzău şi secretarul Camerei Deputaţilor va ocupa funcţia de vicepremier fără portofoliu în cabinetul condus de Mihai Tudose. Marcel Ciolacu este deputat PSD de Buzău şi liderul grupului parlamentar al PSD în Camera Deputaţilor. Numele său a fost vehiculat ca posibil premier.

lucian romascanuDe asemenea, un alt buzoian a fost numit ministru în cabinetul Mihai Tudose. Initial, ideea s-a vehiculat la nivel de zvon, însă numele lui Lucian Romaşcanu la conducerea Ministerului Culturii a devenit o certitudine. Romaşcanu a fost în ultimele şase luni preşedinte al Comisiei pentru Cultură şi Media din Senat. Buzoianul urmează să-l înlocuiască în funcţie pe Ionuţ Vulpescu din Târgovişte.

În schimb, în noul guvern, buzoianca Adriana Petcu a fost înlocuită la Ape şi Păduri de Doina Pană. Adriana Petcu ar urma să revină ca şef la Direcţia Bazinală Buzău – Ialomiţa. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!