Maraton de educaţie antreprenorială, la Buzău. Elevii de la 4 licee și-au prezentat ideile de afaceri

Maraton de educaţie antreprenorială, la Buzău. Elevii de la 4 licee și-au prezentat ideile de afaceri

Liceenii din Buzău au fost provocați, și în acest an, să participe la un „Maraton de Educație Antreprenorială”. Este vorba despre un proiect al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

La nivel local, proiectul educațional a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, al Prefecturii și Consiliului Județean, dar și a numeroși sponsori.

Înainte de concursul de idei în afaceri, realizat după formatul celebrului show tv „Imperiul Leilor”, s-au adresat sutelor de elevi prezenți în Sala Mare a C.J. Buzău conducerea locală, dar și națională, a CONAF.  

De asemenea, discursuri motivaționale adresate concurenților au avut și reprezentanții instituțiilor publice de stat, partenere în acest proiect.

Cristina Chiriac, președinte fondator CONAF

Peste 3000 de elevi de la patru licee buzoiene au participat, în acest an școlar, la ore de educație antreprenorială iar în urma acestor lecții, tinerii au avut ca sarcină să propună idei de afaceri cât mai inedite. În semifinala de astăzi, s-au calificat 8 echipe de liceeni din Buzău. Echipa câștigătoare va participa, în data de 23 mai, la Marea Finală, care va avea loc în Capitală.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin, înființată în 2018, de antreprenoarea Cristina Chiriac, reuneşte interesele antreprenorilor români în spiritul egalităţii de gen şi egalităţii de şanse.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și