Publicat la: 10.06.2019. 18:45 / 471 views

MÂNZĂLEŞTI, REDESCHIS. URMEAZĂ LOPĂTARI. LUCRĂRI INTENSE DE REFACERE A DRUMULUI, PE 203 K

Lucrări la foc continuu pentru constructorii responsabili de refacerea drumului, pe Valea Slănicului, în două puncte importante. În week-end, carosabilul a fost refăcut la Mânzăleşti şi s-a reluat circulaţia auto, în timp ce la Lopătari sunt efectuate ultimele intervenţii la şosea şi pe albia râului, astfel încât traficul să fie reluat cel târziu miercuri. Ieri, autorităţile au făcut încă o vizită pe şantierele deschise în urma distrugerilor produse de viituri.

manzalesti site lopatari site

Zilele trecute, intervenţia autoutilajelor pe DJ 203 K a făcut posibilă redeschiderea circulaţiei la Mânzăleşti.

În schimb, refacerea drumului distrus la Lopătari necesită mai mult timp, având în vedere că se fac lucrări de anvergură şi la albia râului.

În aceste condiţii, traficul auto pe DJ 203 K, la Lopătari, ar urma să fie reluat miercuri.

La Mânzăleşti şi Lopătari au fost cele mai mari pagube înregistrate la infrastructura rutieră, în urma viiturilor de săptămâna trecută. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!