Publicat la: 28.12.2018. 18:18 / 1.981 views

MANAGEMENT JAPONEZ ÎN TOATE SOCIETĂŢILE PRIMĂRIEI. COMPANIA DE APĂ, PRIMA VIZATĂ

Societăţile din subordinea Primăriei Buzău vor avea management japonez. Anunţul a fost făcut chiar de primarul Constantin Toma care a decis ca sistemul Kaizen  să fie implementat şi în societăţile Urbis, Transbus şi Compania de Apă. Decizia vine în urma rezultatelor bune  obţinute în Primăria Buzău odată cu aplicarea acestei metode de performanţă.  

functionarMetoda Kaizen se bazează pe implicarea activă a tuturor angajaţilor dintr-o unitate, indiferent de ierarhie, organizare şi disciplină. Incepând din toamna anului 2017, întreaga activitate din Palatul Comunal  se desfăşoară urmând principiile Kaizen. După mai bine de un an de implementare a filozofiei japoneze, edilul a tras linie şi a constatat că economia în timp făcută a fost de 154 de ani.  

Rezultatele l-au determinat pe edilul sef să aplice acelaşi management şi în societăţile din subordinea Primăriei, iar primele pe listă sunt Urbis, Trans Bus şi Compania de Apă.  

Prima societate în care a început aplicarea sistemului Kaizen este Compania de Apă, odată cu numirea Simonei Săvulescu în funcţia de director adjunct interimar şi mai apoi director general interimar. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!