Publicat la: 14.08.2018. 14:48 / 540 views

MAI PUȚINI ABSOLVENȚI INDEMNIZAȚI. DE LA PESTE 2.000 LA APROAPE 600

somaj sediuModificarea legii începând cu acest an a dus la o scădere drastică a numărului de absolvenți cu indemnizație de șomaj. În anii precedenți, cifra celor care finalizau liceul și depuneau dosare la A.J.O.F.M. conducea la o creștere importantă a ratei șomajului. Nu și de această dată, când s-au înregistrat aproape 600 de absolvenți. 

Scăderea vine pe fondul schimbării regulii privind acordarea indemnizației de șomaj. Absolvenții care au fost admiși deja la facultate sau la o postliceală nu mai au dreptul la ajutorul de 250 de lei din partea statului. 

Anul trecut, în aceeași perioadă a verii, A.J.O.F.M. Buzău avea în plată peste 2.200 de absolvenți de liceu.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!