MĂGURA ART 2021. Cea de-a opta ediție a Taberei a luat sfârșit

MĂGURA ART 2021. Cea de-a opta ediție a Taberei a luat sfârșit

Ediția 2021 a Taberei Naționale de Documentare și Creație, organizată de UAPR Buzău, în parteneriat și cu finanțarea Consiliului Județean, a luat sfârșit. Timp de o săptămână, șase artiști plastici profesioniști au vizitat locurile mirifice din județ, pe care urmează să le imortalizeze în lucrările inspirate de aici. Publicul buzoian va putea admira lucrările acestora după vernisajul expoziției Măgura Art 2021.

Cea de-a opta ediție a Taberei Naționale de Documentare și Creație ”Măgura Art 2021”, inițiată și organizată de filiala Buzoiană a Uniunii Artiștilor Plastici din România, prin președintele ei Valeriu Șușnea, a ajuns la final.

Înainte de a începe să lucreze, cei șase artiști plastici participanți au vizitat unele dintre obiectivele turistice, istorice sau religioase importante din județul nostru.

Carmen Poenaru, președinta filialei Bacău a UAPR, se află pentru a treia oară în Tabăra Măgura Art și descoperă în continuare noi frumuseți buzoiene, care reușesc să o impresioneze și să o inspire.

La final, Valeriu Șunea și-a luat rămas bun de la colegii de tabără, cărora le-a mulțumit pentru participare și pe care i-a invitat la întâlnirea cu publicul buzoian, la vernisajul expoziției Măgura Art 2021.

Artiștii care, timp de o săptămână au fost colegi de tabără, au primit din partea organizatorului, diplome de excelență și mapele de documentare.

O diplomă de excelență a fost pregătită și pentru gazdele Taberei, cele trei doamne din familia Partal, împreună cu mulțumirile artiștilor pentru atenția cu care au fost înconjurați.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și