Made in Buzău. Un echipament uriaș a fost fabricat la Buzău

Made in Buzău. Un echipament uriaș a fost fabricat la Buzău

Un utilaj de dimensiuni impresionante a fost fabricat la Buzău. Coloana de distilare a fost expediată la beneficiar cu o firmă specializată, care să asigure transportul în condiții excepționale. Deplasându-se în medie cu 5 kilometri pe oră utilajul va ajunge la beneficiar în 2 zile și 2 nopți.

O coloană de distilare de mari dimensiuni a ieșit ieri pe poarta unei fabrici de echipamente sub presiune din Buzău.

Echipamentul, care face parte dintr-un proiect foarte mare, în valoare de 6,5 milioane de euro, urmează să ajungă la o firmă din industria petrochimică din țara noastră.

Prezent la eveniment primarul Constantin Toma, inginer de meserie, recunoaște că industria buzoiană este un participant important la deezvoltarea orașului și că orice succes important al ei se reflectă în viața comunității.

Utilajul este o componentă a unui proiect alături de încă 8 coloane de distilare, a căror înălțime totală atinge 300 de metri și cântărește 900 de tone.

Transportul coloanei va dura 2 zile și două nopți și va fi asigurat de un transportator specializat, care va trebui să circule cu mare atenție, cu 5 km\oră, pentru a nu produce evenimente în trafic, datorită dimensiunilor excepționale.

Printre problemele de pe traseu se numără și câteva sensuri giratorii deoarece lungimea coloanei impune precizie extremă în angajarea transportului în viraje.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și