LUPTA ÎN COLEGIUL 6 SE ASCUTE. ION VIOREL VINE PE TURNANTĂ. „AM NEVOIE DOAR DE TREI ZILE. BUZOIENII TREBUIE SĂ ŞTIE CĂ VOI CANDIDA. ATÂT! APOI E GAME-OVER PENTRU CEILALŢI”

LUPTA ÎN COLEGIUL 6 SE ASCUTE. ION VIOREL VINE PE TURNANTĂ. „AM NEVOIE DOAR DE TREI ZILE. BUZOIENII TREBUIE SĂ ŞTIE CĂ VOI CANDIDA. ATÂT! APOI E GAME-OVER PENTRU CEILALŢI”

Ion Viorel a avut o campanie electorală modestă. Doar câteva afişe care-l încadrau într-un chenar verde, lipite pe ici pe colo, îi anunţau candidatura. Ieri însă „Vioară” a cerut trei ore de apariţie la TV Campus. „Doar de atât am nevoie. De trei apariţii. Trebuie doar ca buzoienii să ştie că voi candida. Din moment ce vor afla pentru ceilalţi va fi game-over. Îmi pare rău pentru ei, s-au strofocat degeaba. Sunt singurul candidat buzoian de acest colegiu şi singurul care am făcut ceva, atât ca jucător, cât şi ca antrenor pentru acest oraş. Şi când jucam la Steaua sau la echipa naţională comentatorul zicea de Ion Viorel buzoianul. Cred că buzoienii nu pot uita faptul că la 40 de ani, deşi bolnav şi fără acceptul medicilor, eu am intrat pe teren şi am alergat ca Gloria să promoveze din nou în A. Îi rog pe cei 20-30 de mii de microbişti buzoieni să-şi aducă aminte de clipele frumoase petrecute împreună înainte de a se decide pe cine vor vota duminică”. Ion Viorel va apărea azi la Campus TV şi va răspunde în direct întrebărilor telespectatorilor cu începere de la ora 19.00.

Un comentariu la: “LUPTA ÎN COLEGIUL 6 SE ASCUTE. ION VIOREL VINE PE TURNANTĂ. „AM NEVOIE DOAR DE TREI ZILE. BUZOIENII TREBUIE SĂ ŞTIE CĂ VOI CANDIDA. ATÂT! APOI E GAME-OVER PENTRU CEILALŢI”

  1. ce gluma… cine il voteaza? mai nimeni. cred ca ar fi mai bine sa isi vada de fotbal.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și