“Lupii” se mai bat doar pentru locul 6.  Potaissa vine duminică la Buzău

“Lupii” se mai bat doar pentru locul 6.  Potaissa vine duminică la Buzău

Un meci greu, cel cu Potaissa, de duminică pentru Handbal Club. Ardelenii sunt pe val, după ce au reușit, etapa trecută, s-o țină în șah pe Dinamo. Au remizat, surprinzător pentru multă lume, 35 la 35, cu supercampioana bucureșteană, astfel că vor veni la Buzău cu gândul la toate cele trei puncte. După partida din cupă cu CSM București, staff-ul de la HC are încă o sarcină dificilă, aceea de a reface moralul șifonat al sportivilor.

Singurul obiectiv pentru băieții lui Gabriel Armanu ar rămâne locul șase, o clasare care ar bifa o premieră pentru HC, cea mai bună în scurta istorie a clubului. Buzoienii au terminat de două ori pe poziția a șaptea, sub comanda lui Pero Milosevic, însă, între timp, odată cu înregimentarea unor jucători cunoscuți, pretențiile au crescut. În retur, s-a observat un recul de formă la Buzău, după ce, în prima parte a sezonului, fanii sperau chiar la o clasare în primele patru locuri ale Ligii Florilor.

În clasament, HC se situează pe 7, cu 32 de puncte, două mai puțin decât Suceava, Moldovenii au un program greu în ultimele trei runde, cu CSM București, Minaur și Focșani.

Meciul dintre Buzău și Turda se joacă duminică, de la 18.30, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Prețul unui bilet este de cincisprezece lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și