Luna îndrăgostiților. Surprize pregătite de Centrul Marghiloman

Luna îndrăgostiților. Surprize pregătite de Centrul Marghiloman

Activități diverse pentru buzoienii de toate vârstele, vor fi pregătite de Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” și Centrul „Iazul Morilor” în această lună. Întâlniri, spectacole, lansări de carte și activități pentru cei mici. Seniorii sunt invitați la întâlnirile de miercuri din cadrul programului „Seri împreună”

Și în această lună, Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” desfășoară o activitate bogată, propunându-le buzoienilor multe activități interesante.

În această seară seniorii buzoieni au avut o întâlnire extrem de interesantă cu medicul dermatolog Andi Cristian Rizoiu care le-a vorbit celor prezenți despre importanța prevenției în sănătatea dermatologică.

De asemenea, cei care l-au admirat pe poetul Adrian Păunescu sunt invitați de fiica acestuia la o dublă lansare de carte.

Pe 14 februarie, o zi așteptată de toți îndrăgostiții, precum și pe 28 februarie, buzoienii sunt invitați la teatru în Parcul Marghiloman, la Vila Albatros.

Chiar dacă iarna încă nu s-a sfârșit programul Școala din Parc își continuă activitățile, desigur în interior.

Pentru primăvară, când soarele va încălzi pomii înfloriți, în Piața Daciei vor avea loc spectacole stradale, care vor da semnalul pentru începerea activităților în aer liber.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Sens unic de circulație pe strada Popa Tun

22.02.24 15:24 Ultima modificare 22.02.24 15:24

Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier instituirea, începând cu data de 23.02.2024, a sensului unic de circulație pe strada Popa Tun…