Publicat la: 02.12.2019. 20:17 / 735 views

LUMINIȚE APRINSE, TÂRG DESCHIS. PUBLIC NUMEROS PE PLATOUL DIN PIAȚA DACIA

Iluminatul festiv de sărbători a fost aprins aseară, în cadrul unui spectacol dedicat Zilei Naționale, organizat pe platoul din fața Palatului Comunal. Astfel, s-a deschis oficial și Târgul de Crăciun. Piața Dacia a fost arhiplină. 

Still1202_00009 Still1202_00008

Înainte de aprinderea luminițelor din centrul orașului, pe scenă au ucrat artiști locali care au cântat melodii dedicate zilei de 1 Decembrie. În fața unui public numeros, și-au făcut apariția și trei personaje celebre ale istoriei noastre, întruchipate de trupa “Nemuritorii”.

Pentru a aprinde iluminatul festiv, primarul Constantin Toma a fost ajutat de copii.

După scurtul discurs al primarului a urmat un moment emoționant, când în Piața Dacia a răsunat Imnul României, în interpretarea Corului Lira.

Târgul de Crăciun devine o tradiție în orașul Buzău. Până la Revelion, în fiecare vineri și în weekend, pe platoul din Piața Dacia vor avea loc spectacole.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!