Publicat la: 02.12.2019. 20:17 / 1.097 views

LUMINI DE SĂRBĂTOARE LA CONSILIUL JUDEŢEAN. TUNELUL DE LUMINI A FOST APRINS ȘI LA MUZEUL JUDEȚEAN

În seara celei mai mari sărbători a românilor, Ziua Națională a României, la Consiliul Județean și la Muzeul Județean au fost aprinse tuneluri de lumini. Toți buzoienii care au participat la eveniment au primit cadouri dulci și un tur gratuit al colecțiilor permanente din Muzeu. Alături de buzoieni, au sărbătorit Ziua Națională a românilor și o delegație a fraților noștri de peste Prut, sosiți special la Buzău.

Still1202_00011  Still1202_00010

În seara de 1 Decembrie, când românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României, au fost aprinse luminile de sărbătoare și la Consiliul Județean.

Președintele CJ, Petre Emanoil Neagu, alaturi de vicepresedintele Adrian Petre și de secretarul general Laurențiu Gavrilă, însoțiți de membrii unei delegații din Republica Moldova, au dăruit copiilor cadouri dulci de Sărbători.

După ce toți cei prezenți la aprinderea tunelului de lumini de la CJ au primit cadouri, oaspeții de peste Prut au fost conduși către Muzeul Județean, unde au fost întâmpinați de managerul instituției.

Prietenilor de peste Prut le-a fost oferit un tur al colecțiilor permanente din Muzeu, unde au primit explicații de la Mangerul Daniel Costache.

La rândul lor, și ceilalți buzoieni care au venit aseară la Muzeu să asiste la aprinderea tunelului de lumini, au avut ocazia de a vizita gratuit expozițiile permanente, deschise special pentru ei.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!