Publicat la: 20.02.2017. 16:18 / 1.190 views

„LUCRĂRILE LA PODUL VADU PAŞII ÎNCEP ÎN PRIMĂVARĂ.” PROMISIUNE FĂCUTĂ DE ŞEFUL C.J., PETRE EMANOIL NEAGU

Lucrările la podul de la Vadu Paşii vor începe în această primăvară. Cel puţin aşa a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, într-o emisiune la Campus TV. Şeful administraţiei judeţene susţine că s-au reluat demersurile pentru avizul ce trebuie dat de Ministerul Culturii. De altfel, până acum, lipsa unui aviz de la Bucureşti a tergiversat demararea reabilitării.

pod 2Deşi pentru acest obiectiv s-a aprobat finanţarea încă din anul 2015, lucrările la Podul de la Vadu Paşii nu au fost demarate nici până în prezent.

De fiecare dată, conducerea Consiliului Judeţean a invocat faptul că investiţia nu poate fi realizată pentru că Ministerul Culturii nu şi-a dat avizul pe proiect. Din acest motiv, anul trecut fusese avansată chiar varianta construirii unui alt pod lângă cel existent.

Între timp, Guvernul s-a schimbat, si pentru că acum ministrul Culturii este în tabăra PSD, lucrurile au avansat. Şeful Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a declarat la emisiunea „D’ale buzoianului”, de la Campus TV, că lucrările ar urma să înceapă în primăvară.  

Sigur pe ceea ce a declarat, şeful Consiliului Judeţean spune că, în cazul în care reabilitarea nu va începe aşa cum a promis, îşi asumă orice critică din partea cetăţenilor, chiar cu riscul de a fi catalogat drept mincinos.

Proiectul privind reabilitarea podului de la Vadu Paşii beneficiază de o finanţare consistentă din partea bugetului de stat, în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei şi are o durată de realizare de 30 de luni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!