Publicat la: 22.08.2017. 18:23 / 1.358 views

LUCRĂRI NOCTURNE. STRADA ION BĂIEŞU ESTE ASFALTATĂ NOAPTEA

Primarul Constantin Toma a decis ca lucrările de asfaltare să se desfăşoare şi noaptea. În acest fel, se vor evita perioadele caniculare, când lucrătorii de la Urbis erau obligaţi să muncească în plin soare, dar şi blocarea circulaţiei. Strada Ion Băieşu este prima din zona centrală la care s-a aplicat noua regulă.

baiesu 2Noaptea trecută s-a turnat primul strat de asfalt cu granit pe un tronson al străzii Ion Băieşu.

Ideea ca asfaltările sa se efectueze noaptea îi aparţine primarului Constantin Toma şi a fost pusa în aplicare la reabilitarea primei străzi din lotul central.

După ce se va turna primul strat de asfalt şi pe cel de-al doilea tronson al străzii, se va trece la operaţiunea de aliniere a gurilor de canal.

Se va reabilita şi porţiunea de trotuar din zona Direcţiei de Statistică.

Pentru celelalte străzi din centru care vor intra în reabilitare, primăria îi va anunţa pe riverani din timp să-şi mute maşinile din zona respectivă.

Cheltuielile suplimentare pentru lucrătorii care asfaltează pe timpul nopţii vor fi suportate de Urbis Serv, conform devizului aprobat, care prevede şi astfel de situaţii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!