Publicat la: 01.11.2018. 19:28 / 1.313 views

LUCRĂRI LA „SFINŢII ÎNGERI”. SE INSTALEAZĂ UN SISTEM AUTOMAT DE IRIGARE

Lucrătorii de la Urbis Serv au intrat în Parcul Sfinţii Îngeri, unde vor monta un sistem de irigare a spaţiilor verzi. Sistemul va fi complet automatizat şi va putea fi programat prin internet. Vor fi refăcute şi aleile şi va fi înlocuit şi mobilierul urban, inclusiv cişmelele şi coşurile de gunoi.

parc ingeri 4 parc ingeri 2        

Zarvă mare într-unul dintre cele mai aglomerate locuri din oraş.

Prin parcul Sfinţii Ingeri trec zilnic sute, poate chiar mii de oameni care merg la piaţă, la biserică ori care vor să ajungă în staţia de autobuz sau pur şi simplu să se odihnească pe o bancă.

lucrătorii de la Urbis au ocupat parcul şi au adus cu ei şi utilaje de mici dimensiuni.

Noua instalaţie de irigare a spaţiilor verzi este astfel concepută încât să poată fi comandată prin internet iar orarul de funcţionare să poată fi adaptat în funcţie de condiţiile meteo.

Lucrarea este destul de complexă, aşa că şi timpul alocat pentru finalizarea ei va fi ceva mai îndelungat, mai ales că sezonul rece bate la uşă.

Urbis îşi cere scuze buzoienilor pentru inconfortul creat de lucrările din parc şi promite că va încerca să deranjeze cât mai puţin liniştea celor care obişnuiesc să vină în parc pentru a se relaxa. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!