Publicat la: 25.09.2019. 18:11 / 414 views

LUCRĂRI ÎN CURS. DRUMARII DE LA URBIS AU DE LUCRU

Deşi cam târziu, pentru că am intrat în toamnă şi ploile stau deasupra oraşului, Urbis are de executat lucrări mai mari de asfaltare. Se continuă reabilitarea străzilor din Micro XIV şi se apropie de finalizare şantierele din Orizont sau de pe strada Afinelor. A început şi instalarea canalizaţiei pe bulevardul Bălcescu.

lucrari urbis 1 asfaltare 1

Dacă toată vara, drumarii de la Urbis Serv s-au ocupat mai mult de plombări, odată cu venirea toamnei au primit şi lucrări mai mari, printre care şi asfaltarea străzilor din cartierul Micro XIV.

Alte echipe de drumari se ocupă concomitent de amenajarea celor două parcări rămase neasfaltate de pe strada Pietroasele.

O lucrare destul de dificilă este cea de pe bulevardul Bălcescu, unde echipele de la Urbis construiesc canalizaţii pentru coborârea în subteran a căblăriei de pe stâlpi.

Se speră ca proiectul de pe Bălcescu, în care este inclusă şi asfaltarea străzii Mioriţei, să fie finalizat până la instalarea frigului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!