Publicat la: 10.08.2018. 18:30 / 1.077 views

LUCRĂRI DE URGENŢĂ PE DN 10, LA MĂGURA, DOAR DUPĂ CE ŞEFII C.N.A.I.R. AU FOST LA FAŢA LOCULUI

maguraA fost nevoie ca prefectul Carmen Ichim să îi conducă la faţa locului, pentru ca şefii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutire să decidă lucrări de urgenţă la Măgura, pe DN 10, unde jumătate din şosea a luat-o la vale pe o distanţă de câţiva metri. După întâlnirea de ieri de la Prefectură, unde s-a discutat despre Podul Mărăcineni, şefa de la Casa Albă le-a cerut directorilor de la Bucureşti să meargă împreună la punctul afectat grav de alunecări de teren.

La şedinţa tehnică de ieri, când jurnaliştii au întrebat despre problemele de pe DN 10, responsabilii C.N.A.I.R. dădeau de înţeles că lucrările de consilidare nu vor demara în curând, chiar dacă solicitările din partea autorităţilor buzoiene au fost făcute de mai bine de patru luni.

Cu toate acestea, vizita în teren i-a determinat pe şefii din Ministerul Transporturilor şi Compania Naţională să urgenteze procedurile pentru începerea lucrărilor.

În aceste condiţii, pentru consolidarea punctului afectat în zona Măgura, nu se va mai organiza o licitaţie. Constructorul va fi desemnat direct de către C.N.A.I.R.

Rămâne de văzut când vor demara lucrările şi pentru celelalte puncte afectate de pe DN 10. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!