Publicat la: 07.02.2019. 19:28 / 1.854 views

LUCRĂRI DE MODERNIZARE ÎN PIAŢA CENTRALĂ. SE VA MODIFICA ACOPERIŞUL

2019 va aduce o îmbunătăţire a activităţilor derulate în Piaţa Centrală. Administraţia a aprobat un proiect prin care acoperişul va fi modificat, astfel că pieţarii să fie protejaţi de intemperii, pe timp de iarnă. Şefii de la Pieţe Târguri şi Oboare promit că până la finele anului lucrările vor fi finalizate.

piata 3Va fi un pic mai bine, pentru precupeţii din Piaţa Centrală, începând cu acest an. Administraţia a demarat un proiect prin care acoperişul să fie modificat, astfel încât cei care-şi desfăşoară activitatea în piaţă să fie protejaţi în timpul ninsorilor, ploilor şi a viscolului. Se intenţionează şi montarea unor dispozitive de ventilaţie.

Proiectul va fi realizat de cel care a gândit şi acoperişul actual, inginerul Viorel Constantinescu. Administratorii pieţei dau asigurări că lucrările vor fi încheiate în acest an.

În timpul derulării lucrărilor, comerciantii din piaţă îşi vor putea desfăşura activitatea în mod normal. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!