Lucrări aproape de final. Șoseaua spre Bisoca, reabilitată complet spre sfârșitul verii

Lucrări aproape de final. Șoseaua spre Bisoca, reabilitată complet spre sfârșitul verii

Este aproape de finalizare asfaltarea unui important drum județean din zona de munte a Buuzăului. Este vorba despre DJ 204C, șosea care leagă comuna Vintilă Vodă de comuna Bisoca și continuă până la granița cu județul Vrancea.

Este vorba despre o investiție de modernizare a infrastructurii derulată cu fonduri alocate de Ministerul Dezvoltării, prin PNDL II. Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, crede că până la finalul verii, tronsonul de drum județean va fi reabilitat complet. 

Bisoca, o localitate situată între Munţii Buzăului şi cei ai Vrancei, la aproape o mie de metri altitudine, uimeşte atât prin frumuseţea peisajului, cât şi prin faptul că aici se găsesc foarte mulţi păstrători de tradiţii populare străvechi.

Un comentariu la: “Lucrări aproape de final. Șoseaua spre Bisoca, reabilitată complet spre sfârșitul verii

  1. FELICITARI , PENTRU SOSELE SPRE LOPARI , PLAIUL NUCULUI , FOCURILE VII , MOCEARU MELEDIC , SI BISOCA CU LACURILE SI SUPER LOCURILE DE MUNTE INCA SALBATICE , CA ACOLO INCA AVEM TRADITII SI MINCARE AUTENTICA BIO SI PESAJE MIRIFICE , CU LACURI SELENARE SI FRUMUSETE RUSTICA …..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și