Luceafărul, un nou start în Liga 1. Primul meci în deplasare, la Timișoara

Luceafărul, un nou start în Liga 1. Primul meci în deplasare, la Timișoara

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă de câteva sezoane bune, Luceafărul  continuă și anul acesta parcursul în prima ligă națională.  Cu un nou antrenor,  gruparea buzoiană speră să facă o figură frumoasă în elita futsalului românesc și să atragă cât mai mulți spectatori la meciurile de acasă, din Sala Sporturilor.

După ce sezonul trecut a încheiat Liga I pe un onorabil loc 5, Luceafărul Buzău pornește într-o nouă aventură, aliniindu-se la startul primului eșalon al futsalului românesc, în ciuda unui buget care abia îi asigură prezența în competiție. Prima partidă din calendarul trupei buzoiene este programată la Timișoara, pe 7 septembrie.  Meciul cu nou promovata CFR va fi transmis în direct de unul dintre posturile sportive cu acoperire națională.

Sezonul care stă să înceapă aduce schimbări  pe banca tehnică  a grupării buzoiene. Radu Burciu, ajuns la 37 de ani va conduce echipa atât din teren cât și de lângă mantinelă. Interesant este că fostul fotbalist al Gloriei ocupă și funcția de selecționer al Belgiei la minifotbal. Din cele șapte echipe care compun Liga Intâi, Luceafărul este probabil gruparea cu cel mai mic buget, fondurile de care dispune gruparea buzoiană fiind comparabile doar cu cele de care dispune nou promovata Sportul Ciorăști.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și