Luceafărul stins de Timișoara. Buzoienii au pierdut acasă, 2 la 5

Luceafărul stins de Timișoara. Buzoienii au pierdut acasă, 2 la 5

Luceafărul nu a mai reușit să repete evoluția bună din etapa trecută, atunci când trecuse acasă de Sportul Ciorăști. Buzoienii au trebuit să se recunoască învinși de CFR Timișoara, după ce bănățenii s-au impus clar, cu 5 la 2.

Faze spectaculoase în partida dintre Luceafărul și CFR Timișoara. Din păcate, cel mai spectaculos gol a fost înscris de oaspeți, prin portughezul Joao Fernandes, într-un moment în care gazdele atacau cu tot efectivul. Partida a fost una dominată de bănățeni, echipa din orașul florilor conducând cu 3 la 0 chiar din minutul 14.  Buzăul a reușit însă să readucă suspansul marcând de două ori înainte de pauză și alimentând astfel speranțele fanilor care au urmărit partida transmisă în direct de o televiziune cu acoperire națională

Din păcate, în al doilea mitan timișorenii au fost cei care s-au desprins pe tabela de marcaj, reușind să plece de la Buzău cu toate cele trei puncte. La final, un 5 la 2 pentru Timișoara, echipă mai experimentată și cu un buget net superior celei conduse de Iulică Trăsnea. Luceafărul rămâne cu dor șase puncte acumulate în șapte meciuri, fiind antepenultima din Liga 1, în fața celor de la Sportul Ciorăști și a Clujanei Cluj. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și