Publicat la: 27.12.2018. 17:59 / 731 views

LINIŞTE LA UPU DE SĂRBĂTORI. BUZOIENII AU FOST MAI CUMPĂTAŢI

Linişte în perioada Crăciunului la Unitatea de Primiri Urgenţe. În zilele de 25 şi 26 decembrie s-au prezentat la camera de gardă puţin peste 150 de persoane, cu mult mai puţini comparativ cu anii trecuţi.

upu iarnaDacă în anii trecuţi, sirenele ambulanţelor anunţau numeroase cazuri de urgenţe medicale transporate la UPU, anul acesta se pare că buzoienii au fost ceva mai cumpătaţi. În perioada Crăciunului, numărul cazurilor prezentate la camera de gardă a fost în jurul cifrei de 150, iar dintre acestea au fost mulţi bolnavi cronic, şi nu cazuri de gurmanzi şi consumatori de alcool, cum erau anii trecuţi.

Din fericire, nici numărul celor rămaşi internaţi nu a fost foarte mare. După tratament, cei mai mulţi dintre buzoieni au plecat acasă.

Din păcate, şi această minivacanţă a fost perturbată de numărul mare de accidente rutiere soldate cu victime şi pagube materiale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!