Publicat la: 29.10.2020. 19:54 / 359 views

LINIE SPECIALĂ ASIGURATĂ DE PRIMĂRIE. SE DOREȘTE PREVENIREA ABANDONULUI ȘCOLAR

Primăria municipiului Buzău a creat o linie specială pentru aducerea copiilor din zona străzii Primăverii către școala 6. În acest fel, susține primarul Toma, se încearcă prevenirea abandonului școlar.

elevi autobuz 1Copiii de etnie romă din zona străzii Primăverii sunt transportați zilnic de acasă la școala 6 de un autobuz pus la dispoziție de Primăria Buzău. Odată cu implementarea acestei măsuri, reprezentanții Primăriei încearcă să prevină abandonul școlar.

Pentru restul unităților școlare din municipiu nu se pune deocamdată problema implementării unei astfel de soluții, cu atât mai mult cu cât în această perioadă un număr mic de elevi circulă cu autobuzul.

Începând cu acest an școlar, elevii gălăţeni au la dispoziţie trei noi linii de autobuz dedicate exclusiv lor, astfel încât aceștia să ajungă în siguranță la școală și să evite aglomerația. Este un model pe care ar intenționa să îl implementeze și Primăria Buzău după perioada pandemiei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!