Publicat la: 06.07.2017. 18:36 / 847 views

LIMITATOARE DE VITEZĂ LA INTERSECŢIA GROAZEI. PRIMĂRIA A ÎNŢELES PERICOLUL DIN ZONĂ

Minunea s-a produs! După nenumărate accidente petrecute la intersecţia străzilor Plevnei cu Colonel Buzoianu, Primăria a decis montarea unor limitatoare de viteză în zonă. Solicitări pentru alte astfel de dispozitive mai există, însă deciziile se pot lua doar în Comisia Rutieră, după analizarea problemelor apărute în trafic.

intersectie plevneiDupă zeci de accidente petrecute în zonă, în care mulţi oameni au fost răniţi şi proprietarii unei case au fost îngroziţi de câte ori le-a fost lovit imobilul, în sfârşit, autorităţile locale au înţeles că la intersecţia străzilor Plevnei cu Colonel Buzoianu trebuie montate limitatoare de viteză. Au fost lăsate şi celelalte indicatoare, pentru ca şoferii să conştientizeze care este pericolul în zonă.

Buzoienii au solicitat ca astfel de dispozitive să fie amplasate în mai multe zone din municipiu, însă reprezentanţii Primăriei spun că nu se vor monta decât după ce se analizează în cadrul Comisiei Rutiere şi sunt studiate cu atenţie problemele apărute în zona respectivă.

Anul acesta, la intersecţia străzilor Plevnei cu Colonel Buzoianu s-au petrecut numeroase accidente, iar cel mai grav a avut loc luna trecută, când o maşină scăpată de sub control din cauza vitezei a intrat într-un grup de bărbaţi care stăteau de vorbă la colţul străzii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!