Publicat la: 29.06.2018. 18:30 / 2.395 views

LIDERUL PNL, LUDOVIC ORBAN, LA BUZĂU. CONSTANTIN IONESCU, NOUL ŞEF AL ORGANIZAŢIEI MUNICIPALE

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost astăzi la Buzău. A participat la alegerile municipale în urma cărora Constantin Ionescu a devenit noul şef al filialei.

orbanPreşedintele celui mai important partid de Opoziţie a venit la Buzău cu ocazia alegerilor pentru conducerea filialei municipale. Înainte de eveniment, Ludovic Orban a susţinut o conferinţă de presă. Nu a ascuns faptul că a sprijinit revenirea în PNL a lui Constantin Ionescu, singurul candidat pentru funcţia de lider al liberalilor din municipiu.

Şeful PNL a mai afirmat că, pentru o candidatură la funcţia de primar, Constantin Ionescu ar fi o soluţie bună. De altfel, Ludovic Orban a declarat că, înainte de alegerile locale, l-a susţinut pe alesul municipal pentru a candida la Primărie, însă, la acea vreme nu a putut influenţa decizia conducerii centrale a PNL.

Pentru o perioadă de aproape jumătate de an, organizaţia municipală a PNL nu a avut un lider ales, după ce doctorul Adrian Zoican a fost demis din funcţie. Între timp, Constantin Ionescu a revenit la liberali şi a primit funcţia de lider de grup al consilierilor municipali. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!