(VIDEO) Liderul PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, bilanț la Radio Campus

(VIDEO) Liderul PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, bilanț la Radio Campus

Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a făcut astăzi un bilanț al activității sale, într-o ediție specială, la Radio Campus. Deputatul liberal a vorbit despre inițiativele sale, despre ce așteptări are de la primarul Constantin Toma, dar și despre câteva dintre momentele din copilăria sa.

Astăzi, parlamentarul Gabriel Avrămescu a fost invitat la “Matinalul în Forță” de la Radio Campus. În cadrul unei ediții speciale, șeful PNL Buzău a punctat câteva dintre realizările sale din acest an.

În contextul noii alianțe PSD-PNL, deputatul Gabriel Avrămescu și-a exprimat speranța că, de acum încolo, va avea un dialog cu primarul Constantin Toma.  

La finalul ediției speciale, în studioul Radio Campus au venit colindători din Grupul “Happy Kids”, spre surprinderea invitatului.

Ediția specială de astăzi de la Radio Campus va fi difuzată integral, marți, 21 decembrie, la Campus TV, de la ora 17:00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…