Publicat la: 30.07.2018. 18:04 / 592 views

LICEENII DE LA ARTE ÎNFRUMUSEŢEAZĂ ORAŞUL. UN NOU PROIECT, ÎN PARCUL TINERETULUI

Un nou proiect pentru înfrumuseţarea oraşului nostru este gândit de autorităţile locale împreună cu elevii şi profesorii Liceului de Arte Margareta Sterian. Cu toţii şi-au îndreptat atenţia şi şi-au propus să dea o pată de culoare skate-parcului şi amfiteatrului din Parcul Tineretului.

tinretului 2În ultima perioadă, liceenii de la Arte, împreună cu profesorii lor s-au implicat în proiecte ce au dus la înfrumuseţarea oraşului. Aceste proiecte vor continua cu lucrări de artă ce vor fi făcute pe elementele din skate parc, dar şi în zona amfiteatrului.

Pentru ca acest proiect să prindă viaţă, reprezentanţii municipalităţii, împreună cu profesorii şi elevii Liceului de Artă au stabilit o întâlnire în cadrul căreia vor discuta despre cum vor arăta aceste lucrări, dar şi ce buget trebuie alocat.

În ultima perioadă, liceenii de la Arte au realizat mai mult obiective din municipiul Buzău, printre cele mai importante fiind locurile de joacă şi trecerea de pietoni 3D.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!