Publicat la: 17.08.2016. 17:32 / 1.628 views

LIBER LA MAXI-TAXI LA MĂRĂCINENI. MICROBUZELE POT CIRCULA DE ASTĂZI

Veşti bune pentru locuitorii comunei Mărăcineni şi nu numai. Începând de astăzi, microbuzele de transport persoane vor circula din nou pe ruta Buzău-Mărăcineni. Astăzi, consilierii judeţeni şi-au exprimat  avizul în favoarea asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău – Mărăcineni de emitere a licenţei pe traseul nr. 2M.

microbuz 2După o lungă perioadă de timp în care s-a tot discutat cu privire la circulaţia autobuzului 2 şi a microbuzului de transport persoane pe ruta Buzău – Mărăcineni, în sfârşit, problema s-a rezolvat astăzi.

Preşedintele Consiliului Judeţean Petre Emanoil Neagu a anunţat că, de astăzi, microbuzele de transport persoane au liber la circulaţie la Mărăcineni.

Preşedintele Consiliului Judeţean a explicat şi care au fost lucrurile care au împiedicat până acum circulaţia microbuzului de transport persoane pe ruta Buzău – Mărăcineni.

Începând din luna februarie, microbuzele şi autobuzele de pe ruta lui 2 nu au mai putut trece de podul de la Mărăcineni, deoarece aveau licenţe de transport doar pe raza municipiului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!