Publicat la: 11.10.2019. 18:27 / 687 views

LECŢIE PREDATĂ DE UN TRAINER INTERNAŢIONAL. DEMONSTRAŢIE PENTRU ELEVELE DE LA MESERII ŞI SERVICII

Liceele tehnologice apelează de multe ori la metode interesante pentru a-i învăţa pe elevi o meserie. Uneori, orele de practică se desfăşoară cu sprijinul unor profesionişti recunoscuţi în diferite domenii. Astăzi, la Liceul Tehnologic de Meserii şi Servicii, un trainer internaţional le-a predat o lecţie elevelor care vor să devină hair stilişti.

coafor 2 coafor 1

Trainerul Adda Dobre, de la o academie din Capitală, a răspuns invitaţiei profesorilor de la Meserii şi Servicii, pentru a le oferi o demonstraţie adolescentelor care au ales profilul de estetică – frizerie.   

Demonstraţia de astăzi este premergătoare unui amplu proiect Erasmus, în cadrul căruia mai mulţi elevi buzoieni vor merge în străinătate, pentru schimburi de experienţă. 

Modelele au fost încântate să fie coafate de un trainer internaţional.

Astfel de lecţii, predate de profesionişti în domeniu, reprezintă un avantaj de care se bucură elevii de la liceele tehnologice. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!