Publicat la: 01.04.2020. 18:25 / 246 views

LAVOARE MOBILE. ”MÂINILE MURDARE NU POT FI DEZINFECTATE”

Lavoare mobile în locurile publice. Este decizia autorităţilor din oraşul Buzău, după intrarea în vigoare a unei noi ordonanţe militare, cu sarcini clare pentru administraţiile locale.

lavoar statie aglomeratie

Comitetul Local Pentru Situaţii de Urgenţă a luat decizia ca Municipalitatea să achiziţioneze lavoare mobile, pe care să le plaseze în locurile publice.

Cele 50 de chiuvete mobile, pe care Primăria se află în curs de a le achiziţiona, vor fi plasate în locurile aglomerate încă din această săptămână.

Călătorii din autobuze, ori buzoienii care îşi fac aprovizionarea din pieţele oraşului vor avea posibilitatea să se spele pe mâini cu apă şi săpun.

Lavoarele mobile dispun de un rezervor cu apă şi cu un dozator de săpun lichid şi un rezervor pentru apa uzată şi pot fi mutate extrem de uşor dintr-un loc în altul. Ele vor fi plasate succesiv în locaţiile din oraş unde, la anumite ore, densitatea buzoienilor creşte. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!