Laura Kuhlmann. Noul „Cetățean de Onoare al Buzăului”

Laura Kuhlmann. Noul „Cetățean de Onoare al Buzăului”

Buzoianca Laura Kuhlmann a primit din partea consilierilor locali municipali, în unanimitate, titlul de ”Cetățean de Onoare al Municipiului Buzău”. Este născută la Buzău și, în prezent, este biochimist și scriitor medical la Institutul Național al Cancerului din Rockville, Statele Unite ale Americii. Doamna Laura Kuhlmann face parte de astăzi din elita pesonalităților buzoiene care fac cinste orașului nostru.

Consilierii municipali au aprobat astăzi în unanimitate conferirea titlului de „Cetățean de Onoare a Municipiului Buzău” doamnei Laura.

 Propunerea de a fi inclusă ca ”Cetățean de Onoare” în elita personalităților cu origini buzoiene, a venit de la primarul Constantin Toma.

Laura Kuhlmann, fostă Postolache, este născută la Buzău, unde a urmat cursurile primare și gimnaziale la Școala Gimnazială „G.E. Palade”, apoi a urmat colegiul și a absolvit Facultatea de Biologie a Universității București.

Cursurile de Masterat în Biochimie și Biologie Moleculară le-a urmat la aceeași facultate iar în anul 2009 a câștigat o bursă Erasmus la Universitatea Paris XI.

De dincolo de ocean, doamna Laura Kuhlmann a trimis buzoienilor un mesaj video de prezentare și de mulțumiri pentru titlul acordat.

Aleșii municipali au aprobat în unanimitate primirea buzoiencei Laura Kuhlman în rândul Cetățenilor de Onoare ai Buzăului, printre personalitățile care aduc onoare orașului nostru și care pot fi modele de urmat pentru tinerii din comunitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și