Publicat la: 15.07.2019. 18:01 / 501 views

LAPTELE, CORNUL ŞI MERELE REVIN ÎN ŞCOLILE BUZOIENE. CONSILIUL JUDEŢEAN A FINALIZAT, ÎN SFÂRŞIT, LICITAŢIILE

Veste bună din partea autorităţilor judeţene. Au fost desemnaţi câştigătorii licitaţiilor pentru programul “Cornul şi laptele” şi pentru cel de asigurare a merelor pentru elevii buzoieni. Asta după ce, timp de un an şcolar, produsele au lipsit de pe băncile copiilor.

elevi primar 1Laptele, cornul şi merele se vor regăsi în toate şcolile din judeţ, chiar de la începutul anului şcolar, în septembrie.

Anul şcolar s-a încheiat fără ca vreun elev din judeţul Buzău să beneficieze de corn, lapte şi măr, produse care ar fi trebuit asigurate prin cunoscutul program guvernamental.

Din cauza birocraţiei, autorităţile judeţene nu au reuşit să finalizeze la timp procedurile de licitaţie pentru desemnarea furnizorilor. Din acest punct de vedere a fost un an ratat, în premieră pentru judeţul Buzău.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!