Publicat la: 24.05.2018. 18:26 / 1.081 views

LANURILE ŞI GLORIA, ÎN FINALA CUPEI. ULTIMUL ACT, PE 3 IULIE, LA RÂMNICU-SĂRAT

Gloria şi Lanurile îşi vor disputa finala Cupei Romaniei la nivel de judeţ, după ce ambele grupări au câştigat, în deplasare, la Verneşti şi Zărneşti. Ultimul act al competiţiei se va disputa la începutul lui iulie, pe Municipalul din Râmnicu Sărat.

cupa 1SCM Gloria a dispus în deplasare, la Cândeşti,  de Viitorul Verneşti, revelaţia acestei ediţii a Cupei. Buzoienii s-au impus cu 3 la 0, reuşind însă să înscrie abia după pauză, după ce în prima repriză au fost ținuți în șah de echipa de liga a V-a. Abia în al doilea mitan, roş-albaştrii au reuşit să spargă blocada gazdelor, prin Crăciun și Codreanu.

Buzoienii vor întîlni în finală Voinţa Lanurile, o veritabilă specialistă a competiției. Gruparea la cârma căreia se află Tase Lăptoiu a câştigat la Zărneşti, cu 3-2, în detrimentul echipei locale Avântul. De remarcat că Voinţa va juca a treia finală consecutivă de Cupă şi a X-a din istoria clubului.

Ultimul act al competiţiei se va disputa pe 3 iulie, la Râmnicu Sărat. Câştigătoarea Ligii a IV-a din Buzău, cel mai probabil Gloria, va juca acasă cu reprezentanta judeţului Tulcea, pe 23 iunie.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!