Publicat la: 05.06.2018. 18:21 / 1.221 views

LACUL FRUMOS CU CHELTUIALĂ SE ŢINE. MOTOCOASĂ DE 100.000 DE EURO, LA BUZĂU

După ce ani de-a rândul s-a chinuit să tundă iarba din lacuri cu un utilaj ieftin, importat din Ucraina, Urbis a cumpărat o motocoasă performantă, din Olanda. Noua achiziţie ar trebui să redea un aspect plăcut iazurilor din parcuri, în cel mult o lună. Performanţa costă însă, astfel că motocoasa a fost cumpărată cu 100.000 de euro.

motocositoare 1Utilajul era prins în planul de achiziţii al societăţii încă de la începutul anului, însă preţul piperat le provoca unele îndoieli celor din primarie. În cele din urmă, motocoasa a ajuns pe lacul din Parcul Tineretului iar mâine inginerii de la firma olandeză vor veni pentru a instrui personalul firmei buzoiene.

Între timp, buruienile au invadat complet suprafaţa apei, dar personalul de la Urbis dă garanţii că heleşteele buzoiene vor arăta bine într-o lună.

Utilajul cumparat de Urbis este singurul capabil să scape lacurile buzoiene de plaga bălăriilor acvatice invadatoare.

Motocoasa olandeză este capabilă să taie la un metru sub luciul apei, astfel că hidrobicicletele parcate de câteva luni bune la debarcaderul lacului vor deveni funcţionale.

Rămâne de văzut dacă lăudatul utilaj va reda iazurilor din parcuri funcţionalitatea şi aspectul frumos. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!