Publicat la: 10.09.2018. 19:00 / 757 views

LA ŞCOALĂ, ÎN CĂMINUL CULTURAL. LA VADU PAŞII, UNITATEA INTRĂ ÎN REABILITARE

Nu toţi elevii au început şcoala în condiţii normale. Aproape 400 de copii din Vadu Paşii vor învăţa în clădirile Căminului Cultural. Imobilul principal intră în reabilitare. Şefa educaţiei buzoiene, Florina Stoian, a ales să participe la festivitatea de deschidere de la Vadu Paşii.

  scoala vadu pasii renovare    caminul cultural vadu pasii

Şcoala principală, situată în imediata apropiere a Căminului Cultural, va intra în reabiliatare şi se va extinde, graţie unui proiect cu fonduri guvernamentale. În ciuda investiţiţiei importante, amenajarea de săli de clasă într-o altă clădire, cea a Căminului Cultural, nu este o situaţie confortabilă pentru autorităţile locale. E şi motivul pentru care primarul a ţinut să le ceară scuze părinţilor, în discursul său de la festivitatea de deschidere.

Poate din acelaşi motiv, şefa educaţiei buzoiene a ales să participe la deschiderea anului şcolar de la Căminul Cultural din Vadu Paşii.

Florina Stoian a fost însoţită de doi parlamentari de Buzău, reprezentanţi ai partidului în care inspectorul şcolar general s-a înscris recent.

Sălile din imobilele Căminului Cultural de la Vadu Paşii au fost reamenajate, astfel încât să găzduiască aproape 400 de copii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!