Publicat la: 07.06.2018. 17:34 / 1.169 views

LA FINAL DE GIMNAZIU. EMOŢII LA FESTIVITĂŢILE DE ABSOLVIRE DIN ŞCOLI

Emoţii mari pentru aproape 4.000 de adolsecenţi din judeţ. Au ajuns la finalul gimnaziului şi se pregătesc de evaluarea naţională. În aceste zile, ei trăiesc clipe unice la festivităţile de absolvire. De luni, începe examenul.

absolvire gimnaziuAstăzi a avut loc festivitatea de absolvire a gimnaziului la unitatea de învăţământ cu cel mai mare efectiv de elevi din judeţul Buzău. Nu mai puţin de şaşe elevi au primit titlul de “şef de promoţie”, având media de absolvire 10.

Printre cei şase şefi de promoţie l-am regăsit şi pe olimpicul internaţional Cristian Ardeleanu, un adolescent la fel de ambiţios şi mereu… plin de emoţie.

La festivitatea organizată la Şcoala nr.11 din Buzău, s-a conferit şi titlul de “cel mai bun profesor”, premiu acordat dirigintelui clasei a VIII-a C, Otilia Pătraşcu.

Elevii nu şi-au găsit cuvintele pentru a le mulţumi îndeajuns profesorilor care i-au pregătit pentru un nou pas în viaţă.

Şi părinţii au avut emoţii, poate chiar mai mari. Şi-au văzut copiii pe scenă, primind diplome şi coroniţe.

Pentru absolvenţii de gimnaziu urmează doar câteva zile de repaos. De luni începe evaluarea naţională, cu proba scrisă la limba şi literatura română, iar miercuri va fi testarea la matematică. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!