Publicat la: 07.08.2020. 18:18 / 461 views

JUDECĂTORUL ADRIANA NICOLAE, PREȘEDINTELE BEJ. ASTĂZI A AVUT LOC TRAGEREA LA SORȚI, LA TRIBUNAL

tribunal alegeriAstăzi, în Sala Mare a Tribunalului Buzău, sub coordonarea președintelui instituției, judecătorul Cristina Elena Vlad, a avut loc tragerea la sorți a responsabililor Biroului Electoral Județean și ai birourilor secțiilor de votare din județ, pentru alegerile locale programate la sfârșitul lunii septembrie. Dacă la scrutinele trecute numărul judecătorilor înscriși pe listă a fost mult mai mic, de această dată a existat un interes mai ridicat de participare.

În urma tragerii la sorți, judecătorul Adriana Nicolae, fost președinte al Tribunalului Buzău, este noul președinte al Biroului Electoral Județean.

În zilele următoare, Biroul Electoral Județean Buzău va fi completat cu reprezentanții partidelor politice. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!