Publicat la: 01.09.2017. 18:30 / 1.102 views

JUDECĂTORIE ÎN LOCUL FOSTEI MATERNITĂŢI. TRIBUNALUL BUZĂU A SOLICITAT O PARTE DIN TEREN

Un nou sediu al Judecătoriei Buzău ar putea fi construit pe o suprafaţă din terenul fostei Maternităţi. Spatiu de la fostul spital Brătianu, oferit iniţial de Consiliul Judeţean, este insuficient. In urma cu doi ani judecătoria şi-a mutat sediul din clădirea Tribunalului într-un spaţiu comercial.        

maternitate vecheAflat ieri la Unguriu pentru da un acord de principiu pentru construirea celui mai mare penitenciar din ţară, ministrul Justiţiei Tudorel Toader a discutat şi despre construirea unui nou sediu pentru Judecătoria Buzău.

Tribunalul a solicitat o suprafata din terenul fostei Maternităţi. Iniţial, Consiliul Judeţean Buzău a oferit în acest scop aproape 3.000 mp din terenul pe care se află fostul Spital Brătianu.

Ministerul Justiţiei nu şi-a dat însă avizul pentru construirea sediului Judecătoriei pentru că spațiul respectiv este insuficient şi nu asigură o cale de acces pentru maşinile care transportă deţinuţii.

Preşedintele CJ  a adus în discuţie o suprafaţă de doar 2.000 mp pe care să fie construită noua Judecătorie.

Reprezentantii Ministerului Justiţiei sunt aşteptaţi săptămâna viitoare la Consiliul Judeţean, pentru a continua discuţiile referitoare la sediul Judecătoriei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!