Publicat la: 23.04.2018. 18:19 / 727 views

JOCURI INTELIGENTE. COPIII SUNT CAPTIVAŢI DE EXPONATELE INTERACTIVE

Caravana Jocurile Ştiinţei se bucură de un interes deosebit la Buzău. Încă din prima zi s-au înscris peste 1500 de copii, în afara celor care nu făceau parte din grupurile organizate. Exponatele interactive i-au acaparat pe micii vizitatori, al căror interes pentru joaca de-a cunoaşterea s-a dovedit a fi de neoprit.

jocuri 2Muzeul Judeţean Buzău este primul din ţară care a găzduit Caravana Jocurile Ştiinţei, organizată de Asociaţia Pro Cunoaştere.

Încă din prima zi, interesul copiilor s-a dovedit a fi extrem de mare pentru că s-au înscris peste 1500 în grupuri organizate.

Caravana Jocurile Ştiinţei are ca scop stimularea interesului copiilor pentru ştiinţă şi îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe prin participarea la expoziţia interactivă şi la ateliere.

Iniţiativa Muzeului Judeţean a atras un număr mare de copii cu vârstele cuprinse între 4 şi 14 ani, care sunt pur şi simplu captivaţi de exponatele interactive.

Copiii petrec aproximativ o oră în prima sală amenajată pentru ei, pentru a avea timp să treacă pe la majoritatea exponatelor interactive, care le stârnesc curiozitatea încă de la intrare.

În cea de-a doua sală a fost amenajat un atelier unde copiii mai pot petrece între 40 şi 90 de minute, apoi pot vizita sălile de expoziţie din muzeu.

Un bilet costă 12 lei iar doritorii trebuie să se grăbească pentru că se mai pot juca inteligent doar până pe 27 aprilie, după care Caravana Jocurile Ştiinţei va pleca în alt oraş. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!