Publicat la: 27.03.2018. 18:26 / 1.467 views

IRINA MARGHILOMAN, CETĂŢEAN DE ONOARE. VA ÎNFIINŢA LA BUZĂU DOUĂ FUNDAŢII

Într-o atmosferă extrem de emoţionantă, Irina Vlăducă Marghiloman a fost desemnată cetăţean de onoare al municipiului Buzău. Cu această ocazie, strănepoata lui Alexandru Marghiloman a anunţat că va înfiinţa la Buzău o fundaţie ce va purta numele de Alexandru Marghiloman, care se va axa pe sprijinirea tinerilor absolvenţi de drept şi creşterea cailor de rasă.

vladucaPrimarul Constantin Toma a fost cel care le-a propus consilierilor locali să îşi exprime votul pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare doamnei Irina Vlăducă Marghiloman, singura moştenitoare a cunoscutului om politic Alexandru Marghiloman.

Extrem de emoţionată, Irina Vlăducă Marghiloman a mulţumit atât primarului Toma, cât şi consilierilor locali pentru distincţia acordată. De asemenea, a anunţat în discursul său că intenţionează să înfiinţeze la Buzău o fundaţie ce va purta numele de Alexandru Marghiloman si se va axa pe sprijinirea tinerilor absolvenţi de drept şi creşterea cailor de rasă.

Irina Vlăducă Marghiloman este fiica lui Mihai Butculescu Marghiloman, descendent al Elenei Marghiloman, singura soră a lui Alexandru Marghiloman. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Prof. Dr. Dan Fornade spune:

    Rog sa ne ajutati sa o invitam pe dna Irina Marghiloman la un eveniment de exceptie, dedicat Centanarului Unirii, al Academiei Romano-Americane din 23 mai 2018, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj. Multumesc.
    Prof. Dr. Dan Fornade (Canada) Tel. (514) 934-0450
    Presedinte, Congresul Academiei Romano-Americane 2018

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!